

## **Runsheet for speakers:**

APPG for 'left behind' neighbourhoods session on arts and culture-led regeneration

## Tuesday 5 March, 2pm-3pm Room B, 1 Parliament Street

Session co-chaired by Paul Howell (Conservative MP for Sedgefield) and Dame Diana Johnson (Labour MP for Kingston upon Hull North)

TIME		AGENDA ITEM
From		Speakers arrive
1.30pm		Entrance via Parliament Street entrance (marked F on this map)
1.45pm		Access Room B
		Tea/coffee served outside room
		Slides set up on screen
		Speakers take their seats
2.00pm	5 mins	Session begins
		Co-chairs to welcome guests and provide brief opening remarks
	•	

## Running order and process

• One speaker at a time: 7-10 minutes (max) for each presentation

• Time for general discussion after presentations

2.05pm	10 mins	Speaker 1: Anna Francis, Associate Professor of Fine Art and Social
		Practice at Staffordshire University and Director of the Portland Inn
		Project
2.15pm	10 mins	Speaker 2: Rebecca Blackman, Director Engagement and Communities,
		Arts Council England
2.25pm	10 mins	Speaker 3: Nova Marshall, Participatory Artist and Creative Producer,
		Newington Big Local
2.35pm	20 mins	Discussion – an opportunity for questions and comments from speakers
		and parliamentarians present
2.55pm	5 mins	Closing remarks by co-chairs
3.00pm		End of session

If you have any issues on the day, please contact Tilly Steward on 07380 653 476